söndag 23 augusti 2009

Jag ber att få återkomma när näsan kommer ovanför vattenytan. Den onda spiralen vänder aldrig, tankarna tvinnar in sig i varandra och att inte kunna använda de två viktigaste verktygen utan konstant känna mig hindrad gör att psyket tillslut säger ifrån. Den inplanerade träningen i helgen har inte blivit av alls, löp-passen ställdes in och såren på händerna sprider sig som löpeld. Imorrn ringer jag läkaren och ber om nytt recept på kortison. Sen ber jag nog till Gud också, så kanske jag slipper lite av såren.

6 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Fy fan! Å jag lider med dig! Vi har alla våra spiraler och som du vet har jag min egna handspiral som inte heller den verkar vilja vända uppåt! Men, du och jag, det e fan bara att bita ihop... ja menar det kan ju inte bli värre eller hur ;)

Krya på dig, lycka till så snackar jag med guden!

Susanna sa...

Det här låter helt oerhört jobbigt, stackars stackars du. Jag håller tummarna jättehårt för att du får hjälp och blir av med det här snarast!!!

Träningsglädje sa...

många kramar till dig vännen! hoppas det blir bättre med tid och apoteksrecept! och kanske att någon däruppe kan hjälpa också. KRAM!

Löpning & Livet sa...

din stackare.. jag lider verkligen med dig och håller alla tummar och tår för att det vänder nu!

Sofy sa...

NÄE! Nu är det orättvist! kräv remiss till specialistens specialist. Våga var jobbig mot landstinet, kanske kan det hjälpa?

kram

Em Löfgren sa...

hoppas det blir snart snart snart sötaste du!