torsdag 7 maj 2009

Torsdagslöpning (och varning för känsliga läsare)

Jag tycker det är fina fisken att få börja jobba tidigt på morgonen för att sluta tidigare på eftermiddagen. När jag jobbar hos kund börjar jag 07:00 och slutar 15:30. Det innebär då att jag har massor av lediga timmar på eftermiddagen/kvällen till att fylla med bra aktiviteter. När sommartiden inträder på jobbet kommer jag alltså sluta 14:30 de dagar jag jobbar hos kund. Sweet! Därmed inte sagt att det är jättenkelt att ta sig ur sängen sådär vid sex-snåret...
Idag fick jag för mig att uppvärmningen skulle få ske uppför slalombacken på Södra Berget. Ibland får jag för mig sånadär knäppa idéer.


Halvvägs uppför backen
Stretchade vaderna innan jag började jogga och blev då förvånad hur lätta benen kändes trots passet i tisdag. Första tre kilometrarna gick jättebra, sen hände det som inte får hända och som det sällan skrivs om. Jag fick magknip! Sånt magknip att jag var tvungen att stanna, vika mig dubbel och profylaxandas (typ). Medan jag stod dubbelvikt kunde jag inte sluta skratta åt mig själv och den sjuka situationen. Efter första stoppet var det som att ställa klockan så efter varje 500 meter var det bara att lugna ner tempot, vika ihop mig till en liten boll och andas tills knipet var över. Trots detta var det en underbart ljuvlig premiärtur i elljusspåret och regnet höll sig borta medan jag joggade.
Hade glömt träningsstrumporna så det fick
bli de jag hade på jobbet :)

Hemma gjorde jag 50 armhävningar med gnuggisar, 3*10 dips mot stol och en hel drös massa situps i 10 minuter tills det sved härligt i magmusklerna.
Hello! Här ligger jag uppåner..

Hungrigare än den hungrigaste vargen i hela skogen åt vi örtlax med bulgur och sallad. Det var sisådär 2 timmar sen och jag är dödshungrig igen. Skalman AB...

2 kommentarer:

Veronica sa...

Shit Erika, du är helt sjukt grym!! Jag är så imponerad.
kram

Sara (Träningsglädje) sa...

orättvist med sommartid. fast bra för dig förstås :-) men jag fattar inte, om du är hos kund 7... så måste ju kunden också vara där? stackars kund!!