onsdag 21 januari 2009

Onsdag: Mitt namn är Glid. Inge Glid


Det var ett rent ut sagt fördjävligt före vid Sidsjön i eftermiddags - men väldigt vackert måste jag tillägga. Nysnö, mörkt, upplyst och lite folk. Tyst framförallt.. Snön var hård, mjuk och blöt om vartannat. Mina vallningsfria skidor hjälpte mig föga framåt, stavarna jobbade hårdast vid sidan om för att jag skulle kunna staka mig framåt. I nedförsbackarna (som är få räknade) tog det ibland stutt och vurporna var nära även om jag klarade av det och stod på bägge fötterna alla 6,2 km som jag härdade ut. Vilken TUR att jag har köpt mig ett par vallade skidor som jag ska hämta ut imorgon :) Längtar så otroligt efter att få testköra dem. Tror det blir på fredag. Om jag gissar rätt.
Hann aldrig åka längdskidor igår tyvärr. Det är oxveckor nu fram till maj. Typ. Snabba deadlines, uppföljningar och avslut, klara rapporter innan möten osv. Kom hem sent, hungrig som en varg och medan jag åt middag blåste det småspik utanför fönstret och snön yrde. Ibland går planeringen snett. Min som jag gjorde i måndags sprack redan igår :)
Behöver jag säga att jag har världens träningsvärk i baksida lår idag? Wohooo vad marklyften måste ha tagit alltså! Jag lastade iofs på rejält och fick slita ont men det var värt det! Efter längdpasset kände jag av tricepsen på vänster arm... Träningsvärk är den bästa värken!

1 kommentar:

Tessan sa...

hahaha! det där kan vara 2009s tråkigaste rubrik! :D