tisdag 29 april 2008

Tisdag: Redo för säsongen

I ny färg och ny frisyr äntrar jag nu våren. Önskar att jag var mer nöjd med kroppen som snart ska visas för beachen och granskande människor där - men jag väljer att lägga fokus på motion, god mat och bra sömnvanor istället för att fokusera på vad folk ska tycka om min halvnakna albylkropp :)

Äntligen! Mörkare färg/ljusare slingor/ny frisyr och ett skönt genomklippt hår var otroligt välbehövligt efter en lång gråtrist vinter. Färgen började bli dassigt råttfärgad och topparna var i akut behov av en sax!

Blev en långpromenad med två vänner igår kväll då vi alla behövde prata av oss. Men att prata ivrigt och promenera raskt är en svår kombination då andetagen ibland tar över handen :)
Idag har jag inte rört på mig många metrar, friskvårdstimmen fick tyvärr stå tillbaka för frisörtiden då den varit inbokad sen länge. Ville heller inte träna efter klipp/färg då jag gärna behåller färgen i håret mer än några timmar.

Blogger Boot Camp närmar sig med stormsteg. Ska bli mycket givande och roligt att träffa alla!! Idag har jag gjort en rejäl utredning av Stockholms tunnelbanesystem för att jag inte ska se helt borttappad ut och missa alla tider jag behöver ha koll på. Oroar mig mest för "ta t-banan mot hässelby och hoppa av vid odenplan. byt tunnelbana mot slussen. byt till blå buss". Jag måste definitivt ta med mig mobilnummer till Sofy då jag redan nu känner mig smått förvirrad - norrländsk småstadstös som jag är :)

måndag 28 april 2008

Måndag: Morgonjogg

Det är mysigt att ta tillvara på den bästa tiden, som den på morgonen. Solen har precis klivit ur sin dvala och reser sig sakta över staden. Vägarna ligger tomma sånär som på några morgonpigga motionärer - ivriga att sätta igång dagen. Imorse var jag en av dem.
Jag vaknade av att solen sken in i sovrummet och hade därför inga som helst problem att ta mig ur sängen 05:45 en måndagsmorgon. Kanske för att löpning stod på schemat, kanske för att det är 2 ½ dags arbetsvecka. Hur som helst var vinden obefintlig, temperaturen lagom kall och fågelkvittret satte igång mycket i kroppen. Men energin fanns inte där. Jag vet inte om det var för tidigt på morgonen eller om jag sprang på för tom mage. Den fanns inte. Växlade ändå upp och sprang förbi morgontrötta hus, nyvakna rådjur och stillastående vägbyggen. Väl hemma kom funderingarna: vad är det som gör att jag inte kan springa hela vändan utan att gå raskt mellan intervallerna? Från löpbandet till barmark var steget så långt att jag började med intervaller för att skona benhinnorna. På ett löpband kan jag omöjligt springa intervaller för då tappar jag fart helt och kommer av mig. Är det asfalten och den kuperade terrängen som gör att orken tryter, eller finns orken där men viljan sätter stopp för den?Jag skulle behöva snöfri skogsväg för att testa chanserna till ett jämnt lopp och kolla flåset.

söndag 27 april 2008

Söndag: Vårtecken

En blixtvisit hos föräldrarna betyder inte stress och en massa måsten. För mig innebär det sol, god mat, underbart sällskap och njutningsfulla promenader. Och en rentvättad bil såklart :)






























fredag 25 april 2008

Fredag: Omväxling förnöjer

När tankarna åker berg-och dalbana, gör några loopar och skapar en illamåendekänsla - då är det lika bra att rikta dem åt ett helt annat håll och låta koncentrationen falla på något olikt. Träning rensar bäst men när tillfället uteblir kan sömn vara fullgott alternativ till urstädning av hjärnan.

Har märkt nu de senaste dagarna att tankeverksamheten tar ut sin rätt på kroppen. Psyiska aktiviteter kan vara nog så jobbiga som fysiska medan de sistnämnda är en skönare form av aktivitet. I eftermiddags hade en löparrunda under solen suttit som en fläskläpp men jag fick raskt ställa in de planerna då ett möte kom upp på agendan. Hoppas det ger ett lyckat resultat...
Efter mötet och middagen for hjärtat iväg på fotbollscup. Jag hade plan på en skön tevekväll, vilken jag inledde med en tvåtimmars tupplur. Way to go Erika! Mosig är bara förnamnet på känslan jag har i kroppen nu :)

Imorgon åker vi hem till mina föräldrar och firar min lillebror som fyller hela 25 år på söndag. Köpte ett sånt här tevespel till honom som han önskat sig så det borde komma väl till pass!
Ha en toppenhelg nu!!

torsdag 24 april 2008

Torsdag: Inside out

Det som fått stå tillbaka under en tvåveckorsperiod är nu tillbaka på schemat igen. Den underbara cardion som ska bana väg för flåset, få mig att ta snabba steg i spåret i sommar och ta konditionen till högre höjder. Jag pratar naturligtvis om löparrundorna. Undanskuffade, bortprioriterade och skavda i hörnen har de legat och grott, väntat ivrigt och nu verkar det som att de får borsta bort dammet och ta klivet ut i rampljuset igen.

Det var med vinden i ryggen och svetten som små utbrytande pärlor ur skinnet vi gav oss iväg på första löparrundan för vårsäsongen. För nu mina vänner blommar träden och då är det vår! För att vara en premiärtur på sopade gator så var den riktigt lyckad, synd att jag inte klarade av att ladda ordentligt med energi innan bara. Dagen har i övrigt gått i ett töcken, magen och hjärnan pratar fortfarande inte samma språk så maten har blivit lidande och mellangärdet har dragit ihop sig mer än en gång. Men mer om det en annan dag. Löparrundan var bitvis lättsprungen, bitvis tung när andningen inte hängde med och mot slutet kom kalla kastvindar över oss som fick mig lite ur balans. Efter 45 minuters intervallpass à 5,5 kilometer så var jag heller inte sådär trött och slut som jag trodde att jag skulle vara. Visserligen somnade jag i en solstol på balkongen i ett par minuter men det kan vilken utsövd räv som helst klara! Friskvårdstimme är verkligen LYX! Har haft sprängande huvudvärk hela kvällen vilket till viss del beror på alla tankar som maler i huvudet men också för att jag löptränade i stekande sol. Kan ni tänka er att jag bara hade linne och trekvartsbyxor på mig, det är härligt för att vara april!! Ska fortsätta mysa med kärleken, han får mig att må så otroligt bra! ....och skavsåret är som bortblåst!

onsdag 23 april 2008

Onsdag forts: Upside down

Försöker samla tankarna, sortera åsikterna och viljan men det är svårt när jag inte vet på vilket ben jag ska stå. Två djupa andetag och massor av ventilation med sambon krävdes för att komma ner med fötterna på hela jorden igen och där står jag nog relativt stadigt nu, vaggandes från ben till ben. Morgondagen blir ännu en utmaning!

Blir inte klok på allt som sker just nu, mycket utan min påverkan men framtiden blir som den blir med min inverkan. Jag undrar vad torsdagen har i sitt sköte, för onsdagen var då definitivt inte så lite händelserik!

Nu spritter det ordentligt i benen och skavsåret verkar läkt så jag packar väskan med både träningskläder och en påse förhoppning om att allt går min väg imorrn. Har sett ut rundan på funbeat så får vi se hur långt benen orkar!!

Onsdag: Nervig

Nerverna är i obalans, de ligger utanpå och spänner - nästan värker. Lunchen var nästintill obefintlig, magen ville inte ha mer störningar än de som redan finns där. Ha tankarna mot mitt håll i eftermiddag - det lär behövas.

Annars finns det absolut inget att klaga på. Sol idag igen - tänk om vi fick mysa under den konstant till slutet av augusti minst?!

tisdag 22 april 2008

Tisdag: Svår längtan

När förutsättningarna är som sämst längtar jag som mest. Efter snabba steg, hög puls och
salt svett. Känslan av tryck i benen, längd i stegen och med fokuserad blick som bara tar mig framåt. Ge mig läkta sår.


Jag har väl aldrig varit så rastlös, trött och seg som jag är just nu när jag går och väntar. Sov bort två timmar ikväll och kommer förmodligen vrida kroppen ur led i sängen inatt i väntan på John Blund, smart drag Erika!

Jobbet bjuckar på en timmas friskvård varje vecka nu fram till och med slutet av juni då fabriken stängs igen för gott. Med start på torsdag kommer jag på arbetstid att lyxa till med en löparrunda tillsammans med en kollega. Vi börjar på asfalt innan vi med säkerhet vet att snön har smält bort från spåret uppe vid sjön. Därför är det extra viktigt att såret läker fint och jag har med vilje avstått från all aktivitet som gör att foten sätts i större rörelse än kortare promenader från cykeln till kontoret. Med denna strategi och med mina gamla löparskor på fötterna hoppas jag att turen på torsdag ger mig allt jag vill ha och lite till!

Solen har i alla fall lyst som en galning på oss här i norr och höjt humöret från 0 till 100 på några sekunder! Somnade i solen på balkongen tidigare och är skönt varm om kinderna. Våren är för härlig.

måndag 21 april 2008

Måndag: Käppar i hjulet

Livet är ingen dans på rosor. Inte en dans i ett par träningsskor heller...
För att göra en lång story kort så var jag otroligt besviken efter cykelturen hem. Jag hade fått upp pulsen ordentligt i sista backen, laddade om fort som attan med andan i halsen då jag bytte om till riktiga träningskläder, värmde på ett compeed på blåsan och stack iväg. Tjugo meter senare strejkade hela vänsterfoten, vrålade av smärta och bad mig vända om. Besvikelsen var påtaglig då jag stapplade in genom dörren och slet av mig kläderna igen. Va faaaaaan! Haft uppladdning hela dagen, sett ut löparrundan, kollat väderprognosen och myst över något riktigt skönt att se fram emot. Yeah right...
Har bröd i ugnen och vitlökssmak i munnen. Ska ta en frukt och se något teveprogram innan jag duschar och somnar för natten. Sweet dreams!


söndag 20 april 2008

Söndag: Sista försöket

Fantastisk helg med fantastiska förutsättningar!! Det blev fjäll-luft direkt efter frukost igår med ca 2 timmars bilfärd på torra vägar. Vi möttes av en vacker sol, härligt blå himmel, packade väskor och en färdigställd skoter. Turen blev långt ner på sjön i en vik där vi slog läger för dagen, tände upp en eld och lutade oss tillbaka i solgasset. När klockan närmade sig 18 gav vi upp, åkte hem och tände grillen för en underbar middag med karré, ugnsgrönsaker/potatis, tsatsiki och rött vin.















Idag var solen gömd bakom moln så efter frukost spände vi på oss pjäxorna och gav oss ut över sjön igen. Skavsåren har torkat men blåsorna är fortfarande kvar. Som tur är har jag åkt in pjäxorna så jag fick inga men av skidturen. Den blev i alla fall 95 minuter lång och frisk, vinden bet skönt i kinderna och jag återvände hem till stan med ett brunare fejs än när jag kom.


















Nu får skidorna gå i idé för våren/sommaren/hösten och tas fram igen nästa vinter då träning inför Tjejvasan börjar...
Ska kika in hos er alla imorgon och lämna kommentarer, jag har blivit jättedålig på det!!

onsdag 16 april 2008

Onsdag: Hufvudstaden med omnejd

Måndag: Morgontåget till Stockholm, sov mestadels hela resan. Möten och nya projekt hela dagen, tankade information och upprättade rutiner. Checkade in på hotellet, tog en tur i Söders butiker och hittade äntligen mina träningsbyxor som jag letat efter så länge. Invigde mina nya löparskor (förberedd med compeed) vid Tanto men fick ge upp efter en timma med blödande skavsår. Hur är det möjligt?! Åt en jättegod italiensk sallad med salami, fetaost och soltorkade tomater på ett fik på Götgatan. Somnade 20:45, totalt utmattad.

Tisdag: Efter en het dusch åt jag en lång frukost innan taxin tog mig till HK och ännu en hektiskt dag. Vilket arbetstempo alltså!! Jag har inte hunnit ta en enda fikarast, än mindre tänkt på vad jag behöver tillföra kroppen mellan frukost och lunch. Har helt försjunkit i arbetet och löst massor av viktiga problem. Bokade om resan hem då tiden blev allt för knapp att hinna allt som jag planerat. Kvällen spenderades i Apsudden där jag blev bjuden på italienskt, rött vin och god exotisk fruktsallad till efterrätt. Somnade utan vaggvisa även idag. Skavsåren värker.

Onsdag: Planerade rätt och åt en långfrukost vid ett bord med utsikt över vattnet. Taxi till HK för slutförande av delprojekt. Tog tåget hem på eftermiddagen och är nu skönt trött och redo för sängen. Tyvärr blev motionen inte som den skulle beroende på värkande och blödande skavsår under compeedplåster. Skulle så gärna vilja ut och springa imorgon efter jobbet i mina gamla skor men vet inte om det går... Tips hur jag ska göra?!

söndag 13 april 2008

Söndag: Vårvinter

En helt fantastisk helg har förflutit och jag har än en gång spenderat massor av sköna timmar tillsammans med hjärtevännen. Vi har ätit god mat efterföljt av mumsig fruktsallad, myst och sett på film, umgåtts med vänner, sovit, städat och bara haft det bra. Igår var jag iväg en sväng och simmade - underbart! Det är verkligen en njutningsfull motionsform. Är fortfarande lite less på tanter/gubbar som är ute och luftar baddräkten/sina gamla speedos. Undra hur många gånger jag varvade en tantilara... De motionssimmar knappast för att slimma kroppen utan för att få bada någon annanstans än hemma i badkaret :)

Nu byter jag vårvintern i Norrland mot vår i storstan. Vi ses på tisdag kväll! Träna hårt :)

Ser ni en svartklädd joggande tjej på Söder Mälarstrand som ser lite lätt förvirrad ut så är det bara jag!

torsdag 10 april 2008

Torsdag: Njutning för kropp och själ

Ikväll förenade jag nytta med nöje och träffade min älskade kusin i simhallen för ett pass i bassängen. Det var underbart, njutningsfullt och skönt för hela kroppen. Min enda fråga är
vad gör alla latmaskar i bassängen egentligen? Det var minst två som hängde efter poolkanten, slösimmade, fjantade sig (trots att det klart och tydligt annonserats som vuxensim) och uppförde sig allmänt störande för de andra som var där för att simma ordentligt.
Det blev 60 längder och kroppen kändes mjuk och fin efteråt. Bastade mig varm och tog bilen hem - det är 2 mil men värt varenda kilometer.

Nu håller jag som bäst på att planera in vart jag ska springa under min tjänsteresa till Stockholm i veckan. Tips någon? Någon som vill göra sällis på morgonkvisten? :) Jag bor på Söder så det blir där motionen utförs. Längtar redan, Stockholm är magiskt för mig. Vackra miljöer och någon speciell dragningskraft som får mig att återvända dit gång på gång. Och just Söder, det är paradiset i hufvudstan!

Det har nu gått nio dagar sen jag satte igång med den sk. sockermatchen, vilket innebär att jag ska hålla mig borta från min allra största last här i livet - godis. Idag köpte jag till och med snask fast åt en vän och kände inte ens suget efter att stoppa ner näven och äta några stycken. Är inte det märkligt, gottesockerberoenderåtta som jag har varit??

tisdag 8 april 2008

Tisdag: En vecka senare...

-1 kg.

Matchen har varit igång sen förra tisdagen, det står 6-1 till mig och -1 kg på vågen.
Är nöjd och glad men kunde ha fått igång träningen lite bättre. Rom byggdes inte på en dag men
det är bara 24 dagar kvar till Blogger Boot Camp blev jag påmind om idag. Hjälpaligen och jag som är totalnovis på spinning :)

Håll tummarna för mig snälla ni, det är viktigt viktigt imorrn och jag måste vara skärpt!
Berättar mer när jag vet mer, men håll på mig snälla!!

måndag 7 april 2008

Måndag: Den gled förbi

Är slut som artist, lindansare och människa. Kom hem från Åre-resan för sisådär en timma sen, har hunnit äta middag och den närmaste planen är att lägga mig i soffan och sova bort lite tid.

Det har varit två händelserika dagar. Igår var det sol, sol och åter sol så skutan var vårt tillhåll. Idag har det blåst stormbyar och snöat på tvärsan så då var Åre chokladfabrik vårt tillhåll. Därav 6-1 i sockermatchen. Det bjöds på chokladtryfflar på där och jag smakade en. Däremot avsa jag mig efterrätten igår till middagen med jobbet, jag har varit inne på ICA flera gånger och hållit i godispåsar, varit på väg att plocka pistagenötter och nästan köpt chips men stått emot. Suget finns liksom inte där. Jag gör det bara av gammal vana har jag märkt..

Imorrn väntar jobbet igen, vi kommer att ha sjukt mycket att prata om och skratta åt. Vad mycket galet som händer på en jobbresa till Åre alltså!

lördag 5 april 2008

Lördag: Tillsammans är man mindre ensam

Att njuta av helgen är viktigt men att få avnjuta helgen tillsammans med sin älskade är viktigare. Vi har inte hunnit med varandra på väldigt många helger nu. Det har varit allt ifrån skotermekande till påskledighet på varsitt håll. Kan knappt minnas sist vi var hemma tillsammans en lördag. Det blev därför en välbehövlig sovmorgon för oss båda som efterföljdes av en lång brunch. På promenaden såg vi hur snön töat undan, hur de slagit upp två hus nära slalombacken och plöjt för flera nybyggnationer. Hade träden inte varit i vägen hade vi nog varit villiga köpare av en av tomterna, för utan de där höga tallarna är det gudomlig utsikt över staden och vattnet.

Efter den raska promenaden hände något mycket märkligt med min högra fot. Jag kan knappt stödja på den och utsidan/benet värker som bara den. Försökte med linda men det gjorde det bara värre, verkar hjälpa att försöka stödja på den så mycket som möjligt och röra tårna. Vad kan ha hänt? Jag kände inte av något under tiden jag gick, bara efteråt. Märkligt var ordet.

Har bakat frukostbullar här på eftermiddagen:

20 bullar
50 g jäst
2 tsk salt
5 dl vatten
½ dl matolja
1 msk honung
1 dl rågkross
3 dl rågflingor
1,2 liter rågsikt

Smula jästen i en degbunke. Värm vattnet och oljan till 37 grader. Häll ner lite av vätskan och lös upp jästen. Tillsätt resten av vätskan, saltet och honungen. Rör ner rågkross och rågflingor. Sist, tillsätt rågsikten och blanda tills det blir en smidig deg. Låt jäsa i 30 minuter.
Arbeta degen smidig. Dela i två delar och gör två limpor. Dela varje limpa i 10 delar och rulla till bullar. Lägg på bakplåtspapper på en plåt och låt jäsa i 30 minuter.
Sätt ugnen på 225 grader och grädda bullarna i 12-15 minuter i mitten av ugnen.

Dessa bullar ska jag ha till frukost imorrn när jag åker till Åre, vi har delat upp det så smidigt att jag tar med frukostbröd, pålägg och juice. K tar med sig yoghurt och kaffe, D tar med sig thé och frukt. Smidigt var ordet.

Blev premiärgrillning på balkongen ikväll, rostas. Mmmmm!! Ljuvliga kött, vill aldrig vara utan...
Ska packa det sista och lägga fram kläder till morgondagen. Bussen går 06:30 så det blir tidig uppstigning. Herregud vad roligt det ska bli!!

Förresten, jag har klarat mig genom både en fredag och en lördagskväll utan godis. How good is that? Jag är mäkta stolt över mig själv då godis är min allra största last och något jag absolut inte kan vara utan på helgen. Jippie!!

torsdag 3 april 2008

Torsdag: Gym vs natur

Så var jag inne på dag 2 av detta spännande projekt. Jag är grymt nyfiken på om jag kommer att klara hela resan, men det återstår att se. Allt sitter i huvudet. Suget har varit litet, för att inte säga obefintligt under dan och det har verkligen varit skönt. Har bytt ut smörgåsen på förmiddagsfikat mot god fruktsallad, vilket uppköp! Men idag blev jag riktigt frestad flera gånger om. I mässen bjöds det på äppelkaka med vaniljsås - jag intalade mig att den var torr och smakade gamla äpplen - och i fikarummet på eftermiddagen bjöds det på wienerbröd - men jag fick äran att lägga upp dem.. tog dem ur påsen som det blivit hål på pga allt flott och när jag la över dem på ett fat så var jag så klibbig om händerna att jag trodde jag fått olja på dem.

Har våndats hela dan över mötet med gymmet. Nu när årstiden bjuder på plusgrader, ljusare kvällar och barmark så kan jag omöjligt stänga in mig i en svettig lokal när jag möjligheterna bjuder på frisk luft. Så det blev en löptur ute. I friska luften. Med hög musik (ja, inte hög som i nu blir jag döv och måste alltid lyssna på hög-musik hög men lagom så hjärtat tickar lite snabbare), uppvärmda benhinnor och ett driv som jag sällan skådat hos mig själv. Jag var taggad! Luften var råkall, +3 grader och lite duggregn så jag gav mig iväg. Rundan är rätt kuperad och eftersom jag inte är så säker på att mina benhinnor håller ett helt varv så valde jag en slinga där det börjar med lång utförsbacke för att sedan plana ut och stiga brant uppåt. Fick gå några svängar när insida vad krånglade och gjorde väsen. Det blev i alla fall 5,7 km på 45 minuter. Sist sprang jag 5 km på 38 minuter så dagens resultat är jag väldigt nöjd med!

Såg att jag i gårdagens inlägg skrev:
Toppade det med en kopp jordgubb/grädde och lyckan var gjord. Behöver jag säga att jag älskar jordgubbar i alla dess former? Snart får vi äta färska också...
Alltså, jag åt inte jordgubbar men vispad grädde i en kopp. Jag drack en kopp
jordgubb/grädd-thé:) Kunde annars lätt missuppfattas haha.

onsdag 2 april 2008

Tisdag: Abstinens

Från sockerråtta till avvänjning. Typ. Jag är destruktiv i mitt tänkande från början men tror att med lite hjälp av draghund så ska det nog gå vägen denna gång.
Åt rejält med frukost imorse, gröten var allt annat än spännande och god vill jag lova. Är så invand på fiberhavregryn att rågflingor kändes som att tugga...råa linfrön.
Annars har det faktiskt gått bra, ätit väldigt mycket frukt, tömt hela kroppen på vätska efter gårdagens svullenhet (jotack, hon är på besök, igen...) och hittat en ny solklar favorit bland alla andra. Jag var på ICA och köpte fryst frukt (melon, ananas, mango, vindruvor och hallon) som jag blandade med Arlas kesella jordgubb/lime. Mmmmmmmmm, vilken hit! Sockersuget dundrade in som en militärtrupp efter middagen och då var efterrätten en räddning. Toppade det med en kopp jordgubb/grädde och lyckan var gjord. Behöver jag säga att jag älskar jordgubbar i alla dess former? Snart får vi äta färska också...

Imorrn blir det ännu en premiär. Stay tuned :)

tisdag 1 april 2008

Måndag: Premiärtur

Det har varit vår här i norr idag. 12 grader varmt, en stor sol i sikte på en klarblå himmel och nästintill vindstilla. Tänk att vinden ändå biter tag i kinderna när man cyklar!
Jag satt instängd på jobbet hela dagen, som en fånge i en bur och längtade ut. Hade sedan morgonen gjort upp en plan och kastade mig därför över cykeln så fort jag kom hem.
Premiär för i år! Redan efter några metrar gjorde jag den fasansfulla upptäckten att framdäcken knappt hade någon luft alls, det var som att cykla på hjulet.. Snabbt in på OKQ8, i med luft och sen iväg längs ån, längs vägarna, förbi varma människor i törst efter sol, skriande måsar och grusblöta cykelbanor. Sopa undan grus verkar inte vara kommunens främsta prioritet och aktivitet just nu..

Många svettiga minutrar senare slängde jag om brallor hemma eftersom en av stans bilister tyckte att jag var osynlig och gav med en dusch av det underbart brungråa vattnet som pryder vägarna. Sen iväg på en solig vårvinterpromenad och väl hemma kändes det riktigt skönt.

För att få skjuts i rätt riktning och experthjälp på traven har jag reggat mig på viktklubb.se.
Det gick upp ett ljus för mig när jag var på promenaden, jag löser väldigt många världsproblem då :) Förmodligen är det så att jag äter på tok för lite frukost och får därför i mig för lite energi som inte räcker så länge. Detta släpar med hela dagen och på eftermiddan är jag så rysligt sugen och hungrig att jag nästan börjar gnaga på bordskanterna. Ikväll efter middagen (som förövrigt bestod av citronpepparkryddad ugnslax med dill, matlagningsgrädde, potatis och grönsaker) åkte jag och hjärtat iväg och handlade. Fiberhavregrynen ersätts nu med rågflingsgröt, brödet blir mörkare och ägget kommer även att göra inträde i frukosten. Tidigare har jag ätit en halv portion gröt 06:30, en smörgås 09:00 och lunch 12:00. Nu blir det stadig frukost, frukt till mellis och lunch som vanligt. Hoppas på förändring i magkurret och att jag känner mig bra mätt på detta upplägg. Har även
viktklubb i ryggen som kan ge mig goda råd i matväg när jag behöver det.

Köpte nytt thé idag, Chai och jordgubb/grädde. Det sistnämnda var gott, om än lite svag färg. Är osäker på om det verkligen var ett svart thé men det kanske syns bättre i dagsljus :)

Time for bed! Sov gott alla tappra tränings-själar!