tisdag 24 februari 2009

Käk dag 2

07:00 Frukost 1 portion fiberhavregrynsgröt med russin, linfrö, lingonsylt och mjölk. 1 kopp te och 2 knäckisar med ost.

12:00 Lunch Köttfärssås med fiberpasta, ruccola, körsbärstomater och gurka. Vatten.

15:00 Mellis Yoghurt och en näve nötter

17:30 Middag Pasta och korv med hög kötthalt, gurkskivor och vatten.

20:30 Kvällsmål 1 kopp jordgubbste, 2 knäckisar med ost, 1 passionsfrukt.

Fortfarande inte en tillstymmelse till godissug och jag är så otroligt fundersam över hur det kan komma sig. När jag får ner maten på pränt ser jag att jag varit usel både igår och idag på att äta frukt. Fy skam och bättre upp imorrn! Just grönsaker är en svår variation för mig, jag är allergisk mot en hel del råa grönsaker så jag gör mitt allra bästa. Sallad, tomat och gurka är stora favoriter men tillför väl inte min kropp så mycket mer än vatten så jag måste tänka över hur jag ska förändra det. Vitkål är ett fint alternativ!

Har ju helt glömt att berätta en mycket rolig detalj från helgen som kunde varit otroligt avgörande för min tid på Tjejvasan:

Vi anlände med bil till Oxberg och tog en tur inne på området för att kolla läget innan vi gick tillbaka till bilen för att skydda oss mot snön innan start och värma oss. I bilen kom jag på att jag inte preppat hälarna med skavsårsplåster så jag tog av pjäxorna, lossade chipet och satte dit tejp.... och satte på mig strumporna och pjäxorna igen. Vår chaufför sa hejdå och vi gick bort mot området igen för att uppsöka toaletter och göra oss klar för start. När jag står i toalettkön så kommer det fram en kvinna, plockar bort något från baksidan på mitt lår och ger till mig samtidigt som hon säger: Den här ska du inte ha här va? I handen håller hon mitt chip. Tänk om kardborren inte fastnat i brallan? Då hade min tid inte registrerats... Jag tror inte ens att jag i all nervositet hade märkt att chipet inte satt runt vristen. Therese och jag skrattade så vi nästan tjöt :) Tack kvinnan i toakön för den räddningen!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Du tösen! Du behöver inte alls äta frukt, du kan äta grönsaker istället! Ibland kan frukten ge mer söätsug, kanske är det där du har din förklaring?! Kram

Em Löfgren sa...

hej!! skönt att du inte känner godissug! jag är avis! men jag hoppas jag oxå ska få känna så!
förövrigt hålle rjag med Sofy, tror inte du behöver sätta i dig en massa frukt utan bättre med grönsaker! vi får sporra varann, jag äter nämligen oxå för lite grönsaker....