söndag 2 mars 2008

En halv tjejmil

Wow vilken helg!
Hämtade min vän I på stationen i fredags och fick se hennes växande söta mage. Vi åkte ut till vår vän C och fick en jättegod kycklinglasagne, såg på teve och surrade. Vi har inte träffat I sen i november då vi var hos henne i Uppsala så det var verkligen dax!

I lördags blev det en rejäl shoppingtur:











Smycken, allt från Glitter.














Grön top från H&M












Turkosa och gråa fingervantar från Lindex













Smink från Max Factor














Sport-top från H&M









Stövletter från Din Sko

Efter tok-shoppingen bytte vi om och åt på en turkisk restaurang, kalvfilé med tzatziki, salsasås, bulgur, klyftpotatis och ett glas rött. Sen såg vi Magnus Betnér på Tonhallen, riktigt bra!

Idag har åt vi långfrukost och såg slutspurten på Vasaloppet. Jag skjutsade I och tog beslutet att åka och träna på Friskis efter en lång frånvaro. Hade siktet inställt redan innan på löpbandet och när jag sätter ribban högt så ger jag mig fan på att det ska gå. Och det gjorde det!!
38 minuter och 5 kilometer senare kan jag lova att det var en stolt, nöjd, överlycklig och mycket trött Erika som stapplade ut från gymmet. 5 kilometer, det är en halv tjejmil. Det är 6 månader kvar så nog ska jag kunna klara en mil va? Jooo jag veeeet att 5 kilometer på ett löpband är en piece of kaka för vissa människor men för lilla Erika är det en bedrift. Jag kan faktiskt inte minnas när jag orkade springa så långt sist. Om jag ens klarat det. Så det var verkligen ett fint slut på veckan och en bra start på månaden.










Killen på bilden, Fredrik Andersson, var instruktör på Step In här i stan där jag tränade för ca 5 år sen. Jag och min träningskompis planerade in våra pass så att han alltid höll i dem. Box, body combat och body pump. Ni som köpt tidningen fattar nog varför. Sambon bara skrattade åt mig och sa att det är alltid bra med ögongodis på gymmet, det sporrar en ännu mer. Min sambo är underbar som förstår mig :)




Träning vecka 9
Måndag: Vila
Tisdag: 60 min längdskidor 6 km
Onsdag: 60 min rask promenad 5 km
Torsdag: 40 min rask promenad 4 km
Fredag: Vila
Lördag: Vila (shopping 4 timmar :)
Söndag: 38 min löpning 5 km

Träningstillfällen februari
18/29

1 kommentar:

Felicitas sa...

Bra sprungit!! Att springa på löpband kan vara grymt jobbigt just eftersom det är så enformigt.. Mitt trick är att sysselsätta mig med något annat, antingen en vacker utsikt eller något bra på TV/i lurarna! :)