onsdag 29 april 2009

Illbattingar, bebishippa och längtan efter träning

Jag har tagit några vilodagar efter BBC då småsåren som ploppat upp lite här och där är olidliga att tampas med. När svett och salt smyger sig in i såren blir livet inte nådigt, därav träningsvila och bloggtorka. Inatt är det jag som sover med ett extra litet lager av kortison och bekämpar de små illbattingarna som kan orsaka så mycket sveda, för imorrn vill vill vill jag köra hård. Tufft, hårt, snabbt, intensivt och med mycket jävlaranamma.

Imorse provade jag två av de produkter vi fick i goodiebagen från BBC. Deodoranten från LDB har en somrig doft och sitter kvar med en fräsch lukt hela dagen. Jag har väldigt torr hud så jag var lite tveksamt inställd till om HTH:s body lotion skulle funka på mig. Yepp, it did! Den här lotionen är lätt att smörja på, går snabbt in i huden och håller också hela dagen. Toppennöjd!


Välfyllda goodiebagen som finaste
BBC-tjejerna fixat!

Dessa kom väl till pass efter duschen imorse!

Istället för träning har jag myst med mina vänner dessa dagar och det är riktig vård för själen det med! I måndags hälsade vi på hos våra närmsta vänner och deras lille 2 månaders bebis. Ikväll har vi tjejer haft bebis hippa för Cissi som får en knodd i början på juni. Hon fick en massa bra-att-ha-prylar efter nedkomsten.

Imorrn jobbar jag halvdag, sen ska jag ut i solen och njuta av varenda stråle!!

Vad ska ni göra på Valborg?

2 kommentarer:

Emliscious sa...

bra med lite vila sötis, så såren får läka!

ikväll blir det myspicknick med Kärleken och bubbel och mat, sen kolla brasa på kungsholmen med henne och med lite vänner =)

hur firar du?!

Felicitas sa...

Härligt att de kom väl till pass vännen! Trevlig helg! Kram!