onsdag 19 december 2007

Glöggkväll 2

Det är många get together nu såhär i juletid. Idag stod tjejmys på schemat i bästa vännens nyinköpta hus. De har fått det så otroligt mysigt på så kort tid, att komma dit är ungefär som att komma hem till sambons föräldrar som bor i Jämtland där man riktigt kan höra tystnaden. Har ni varit med om det någon gång? Underbart är bara förnamnet, själavård är efternamnet. När vi är hos svärföräldrarna brukar vi snöra på oss skoterskorna och gå ut innan läggdax, ställa oss bakom huset där det är som mörkast och titta upp på himlen och insupa tystnaden och lugnet. Det är något få förunnat i en stressig värld som vi lever i. Och till en sådan plats har min vän flyttat. Det är härligt och befriande på samma gång att komma dit.

Har tvättat lite ikväll och ska köra storpackningen imorrn. Som ni märker så har träningsdelen gått i ide på bloggen, men jag lovar på heder och samvete att få återkomma på fredag då jag gått på julledighet, då tid finns till träning, motion och rekreation. Tills dess får jag leva med stress och press, men det är bara 1 ½ arbetsdag kvar nu!

1 kommentar:

Em Löfgren sa...

ja ibland är tystnaden den underbaraste ljudet! ibland borde man åka i väg till nån stuga utan telefon, tv, radio och internet och bara lyssna på tystnaden!