lördag 27 september 2008

Lördag: Förberedelser

Det är dagen före dagen D. Jag tog en välbehövlig sovmorgon till 8, låg kvar i sängen och njöt av lugnet till 9, laddade mp3:n med bra löparlåtar och käkade filfrukost. Efter att ha surfat runt i lite halvpanik eftersom mitt startbevis aldrig kommit fram till min brevlåda fick jag information om att så länge jag har mitt startnummer och legitimation så får jag ut nummerlappet. Puh!

For ner på stan för att knäppa kort till nytt körkort (tänkt att det redan gått 10 år sen jag tog körkort. Herregud :). Övertog parkeringen av en man i röd volvo 740 och han var så vänlig att han stannade och även överlät sin parkeringsbiljett till mig. Där gjorde han en fin gest!


Passade även på att slänga en massa papper till återvinningen (min dagens goda gärning) och handla inför tågresan.

Igår hade vi bebishippa för Jojo och det blev toppenlyckat! Hon hade lagat libanesisk mat och som vanligt gjort alldeles för mycket. Fick med mig en matlåda hem så jag har laddat magen med libo-lunch nu, smaskens!











Har dragit på mig favvostrumporna över favvojeansen och ska strax packa mig iväg mot stationen. Det blir en spännande dag imorgon!!

1 kommentar:

Löpning & Livet sa...

Lycka till nu!! Det kommer gå superbra, det är jag övertygad om! Stor kram