tisdag 6 maj 2008

Tisdag: Framsteg

Andra dagens träningsvärk brukar vara värst och det är då det kulminerar. Nu är jag inne på tredje dagen och avlivar myten om en tränad norrländska..
Lättare steg ur sängen imorse och att sätta strumporna på fötterna var enklare för ryggen gav med sig på ett annat sätt. Jag kunde utan problem ta mig ner för trappan hemma och upp för trappan på jobbet. Idag går det smidigt att gå i korridoren, igår hade jag nästan glömt bort hur man gör när man går "vanligt". Rätt stel i övrigt men i jämförelse med gårdagen är jag smidig som en gasell :)

Löpträning står på schemat idag. Om det är snöfri/lerig/upptorkad terräng återstår att se då jag inte har varit på Sidsjön sen skidsäsongen för några månader sedan. Vet att det låter konstigt eftersom det är full vår i stan men Sidsjöns spår är rätt skuggigt på sina ställen och efter flera års erfarenhet så vet jag att det brukar ta tid för snön att försvinna både från spåret och från slalombacken.

Har länge funderat och kollat på pulsklocka men inte kunnat bestämma mig för en specifik. Det har lutat åt den här eller den här men bägge är slutsålda här i stan. Såhär är det jämt när jag inte kan sluta vela, då tar varorna slut och jag ångrar i efterhand att jag inte beslutade mig för något och bara köpte.

Inga kommentarer: