måndag 9 mars 2009

Duracellkaninen goes banana!

Måndag den 9 mars blev en märklig dag. Måndagar är sällan sprudlande, glada och energifyllda - utom denna. När jag jobbat klart för dagen låg energin och pyrde i kroppen. Enda sättet att få ur den och ladda om, varva ner och vila är att träna. Så sagt och gjort, jag åkte bort till Golds för dagens andra pass. Löpning.

Tid: 46:15
Distans: 6,5 km
Dagsform: En energinivå utöver det vanliga.
Känsla efter passet: Hungrig!! Stum i benen!! Trött!!

Trött men lyckling

Mina benhinnor började strejka rätt tidigt så det fick bli ännu ett intervallpass. Inledde med pw, sprang 3 km i 1 km/6 min och körde intervaller sista 3 kilometrarna. Det var stumma och trötta ben som tog mig av löpbandet. Benpasset imorse gjorde nog sitt till. En power-bar senare och energin var på väg tillbaka - i normal dos.


Nyinköpt vattenflaska



Till middag blev det Mela's lax under pestotäcke, varma tomater, skivad potatis och avokadosallad. Hjärtat och jag gav oss på ett försök att se film men vi tvärsomnade i soffan bägge två. Nu är han iväg och spelar squash. Jag ska koka pasta till matlådan imorgon, läsa favoritbloggarna och lägga mig tidigt. Jisses vad trött jag är. Äntligen!!

2 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Det är kul när man har massa överskottsenergi! :) Kul att du sprang också, det är ju det jag tycker är roligast att läsa om :)

Em Löfgren sa...

älskar dina inlägg!! så mycket energi!!! hurra =)

ska till gymmet om ca 2 timmar
ska ha en bild av en tjur på näthinnan ;)