tisdag 24 mars 2009

Många tankar stöts och blöts i och med vårt projekt Vi är vad vi äter. Emelie har nu kommit fram till det kloka beslutet att inte sätta tårna på vågen förrän den 25:e april utan låta måttbandet men framförallt kroppen visa resultaten. Jag fortsätter min stilla strävan på mitt eget sätt och utefter hur jag mår, dvs jag kommer att fortsätta väga mig varje måndag och redovisa resultaten här på bloggen. Jag började på en något högre siffra än söta Emelie och känner att det här projektet verkligen har gett mig en skjuts i helt rätt riktning. För att vara helt ärlig så mår jag otroligt bra just nu, bättre än någonsin skulle jag våga säga till och med. En väldigt stor bidragande faktor är kärleken och förhållandet med min finaste prins. Han gör varje dag till glädje och jag njuter av vårt liv tillsammans!

Det lustiga med vårt projekt är att jag märker hur lika vi tänker i mångt och mycket, jag och Emelie. Därför blev det nästan kusligt när jag läste på hennes blogg idag att hon ska ändra träningsupplägget och köra fler set men färre reps och högre vikter, eftersom jag gått och funderat i precis de banorna i över en vecka nu och efter träningen igår tog jag beslutet att köra ett sådant träningsupplägg ett tag. Varvar just nu styrkepassen med promenader, allt för att skona benhinnorna. På torsdag morgon är det tänkt att jag ska testa ett löppass, vi får se om benen håller!

Somnade som en liten barnunge på soffan efter jobbet. Jag är av någon konstig anledning jättetrött på tisdagar. Vi har ätit laxsoppa och bröd med havsaltssmör här ikväll och ska nu fortsätta med film och massa mys. Minns inte filmens namn men det kommer nog en recension lite senare :)

1 kommentar:

Sofy sa...

Åh jag blir så lycklig av att läsa dina ord just nu! Jag känner så väl igen känslan! underbart underbart!