torsdag 25 oktober 2007

Fight club

Det var mörkt ute imorse, så mörkt att jag knappt såg fast lamporna var tända. Kan det bero på att ögonen inte riktigt vaknat fast kroppen gjort det?
Det utbröt ett mindre gräl hemma innan frukost också och det är knappast en bra start på dagen. Tur att grälet tog plats i mitt huvud. Efter sista inlägget igår fick jag mig en rejäl tankeställare för då kom allt på pränt. Imorse bestämde jag mig för att göra ett test:
inget socker på hela dagen. Nu pratar jag om det synliga sockret, det som hjärnan ropar sig hes efter. Så när jag gjorde frukost malde hjärnan på i två tonfall. Diskussionen gick ut på huruvida jag skulle ha ner några matskedar oboy i mjölken eller inte. Det slutade med att den starka karaktären röt ifrån och med hög röst förklarade att ett oboyglas inte gör att man står sig längre i mättnadskänsla. Känslan är falsk, det är dålig energi och sockret bryter ner kroppen istället för att bygga upp den. Min svaga sida fick därmed se sig besegrad. Det ska bli intressant att se hur många av dagens diskussioner som den starka sidan vinner. Jag jobbar mot ett dagsmål och förväntar mig högt resultat, så jag sätter höga krav på karaktären idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

åh, ibland kan det vara riktigt kul att argumentera med sig själv, testa sina gränser liksom.jo, dagböcker är min grej, älskar att skriva. bruakr faktiskt inte läsa igenom de gamla dagböckerna så mycekt, men när man väl gör det är det som att läsa om en helt annan människa! man känner liksom inte igen sig alls. vad man förändrats under sina tonår...!

Anonym sa...

bra där!! tror vi tänker lika! en dag i taget och en seger i sänder !=)